Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (34/2002 de 11 de julio)

Artículo 10 Información general

Sin perjuicio de los requisitos que en materia de información se establecen en la normativa vigente, el prestador de servicios de la sociedad de la información estará obligado a disponer de los medios que permitan, tanto a los destinatarios del servicio como a los órganos competentes, acceder por medios electrónicos, de forma permanente, fácil, directa y gratuita.

Para a cualquier consulta relativa a los pedidos, pagos y devoluciones,
puedes escribir a:
afa@ceip-puigcavaller.cat

  • AFA ESCOLA PUIG CAVALLER
  •   Identificacion fiscal: G43300417
  •   C/Teresa Domènech Borràs, 1.
  • 43780 Gandesa (TARRAGONA)
  •   afa@ceip-puigcavaller.cat

Política de venda i devolució comandes

Envíos

Un cop realitzada la comanda, s'enviarà un correu de confirmació i la podrà recollir pel despatx de l'AFA situat a l'escola Puig Cavaller. Haurà de demanar cita prèvia al correu: afa@ceip-puigcavaller.cat

Cancelación y devolución de pedidos

En cas de cancelar o retornar-la la comanda ho podrà fer enviant un correu a afa@ceip-puigcavaller.cat amb el número de comanda i es procedirà a fer la devolució. Tot els articles han d'estar correctament retornats amb l'embalatge i les etiquetes original sense cap signe d'haver-se utilitzat.

Reembolso

En cas de retorn dels diners es farà pel mateix mitjà pel qual s'ha fet el pagament.

Seguridad y protección a compradores

Garantitzem la màxima seguretat al realitzar el pagament i la confidencialitat de les dades. Totes les operacions de pagament es realitzen a través d'un servidor segur, basat en Standard SLL (Secure Sockets Layer) que garantiza la total confidencialitat de les dades de la targeta bancària. Aquestes dades viatgen encriptades en tot moment i sol son conegudes pel banc autorizat. En cap moment es guarden les dades als nostres servidors.

Totes els pagaments de la web de l'AFA Puig Cavaller (www.afapuigcavaller.cat) es realitzen a través de Redsys (Canal oficial de pagament de BBVA) amb tots els sistemes d'encriptació i seguretat de transferencia de dades a través del protocol de seguretat SSL, així doncs, el comprador tindrà, en tot moment, la protecció d'aquests canals.