Menjador

OBJECTIU

Estem treballant per un menjador de qualitat, que sigui sostenible, per això han continuat els dinars extraordinaris i hem continuat amb el mateix monitoratge (ampliat al final). Ho valorem tot de forma molt positiva i agraïm l’assistència dels xiquets i xiquetes a aquests dinars especials i també a les mares i pares voluntaris que venen a donar suport en aquests dies tan assenyalats.

PLA DE FUNCIONAMENT

Totes les famílies que facin ús del menjador tan de forma habitual com d’esporàdica, tan si son socis com si no són socis hauran de fer el registre prèviament a la web omplint els camps corresponents inclòs el numero de compte bancari. La forma en la que es farà el pagament mensual serà de forma domiciliada tant per socis com per no socis. Tots els rebuts retornats tindran un recàrrec de 4€. Les famílies que siguin sòcies de l’AFA tindran un descompte per dia contractat. Qui no estigui prèviament registrat a la web no podrà fer us del menjador, per tant, hauran de venir a buscar al xiquet o xiqueta a les 12:30h.

Els tiquets a la web es podran comprar fins les 9:00h del mateix dia, de la mateixa manera es podrà eliminar el tiquet comprat prèviament fins les 9:00h del mateix dia. Els alumnes que tinguin beca o contracte mensual també hauran d’eliminar el tiquet si no es queda al menjador. I si no s’elimina el tiquet serà cobrat a final de mes, sense excepcions.

A més a més, es necessari que l’alumnat que es quedi a dinar porti un necesser amb estris d’higiene personal (raspall de dents, pasta de dents, tovalloleta, etc.)

Recordem que l’horari del menjador és el següent:

  •   SETEMBRE (en horari intensiu) de 13.00h a 15.30h.
  •   OCTUBRE- MAIG de 12.30 a 15.00h.
  •   JUNY (en horari intensiu) de 13.00h a 15.00h.